Morning View – Moden Incubus

Morning View – Moden Incubus

Se for deg en slags blanding av Red Hot Chili Peppers og Faith No More, så nærmer du deg Incubus’ musikalske uttrykk.

Etter storsuksessen Make Yourself fra 1999, var det ventet at Incubus skulle nå de helt store høyder med Morning View, som nå foreligger. Alt ligger til rette for at spådommen skal gå i oppfyllelse. Bandet har en bra single i behagelige Wish You Were Here, som snurrer og går på MTV for tiden, i tillegg til hardere saker som Blood On The Ground og Circles. De som forbinder Incubus med det funky lydbildet som preget Fungus Amongus (1996) og S.C.I.E.N.C.E (1997) vil nok bli rimelig overrasket – og kanskje litt skuffet – over bandets utvikling. Men det er likevel liten tvil om at bandet har modnes både vokal- og melodimessig for hver utgivelse.

Noen vil kanskje hevde at Incubus har solgt sjelen sin til det kommersielle markedet med Morning View. Andre vil knele i ærbødighet…

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.