No Happy Ending – Gothrocken er tilbake

No Happy Ending – Gothrocken er tilbake

Psyndromatik klarer gjennom åpningssporet å kalle frem en del mimring for undertegnede. Og til tross for at han selv helst hørte mest på band som Iron Maiden og Mötley Crüe i tidligere dager, er videoene til The Cure klistret på netthinnen for evig tid. Og det er følelsen av ungdom og evig livsglede som griper om seg på dette første sporet på No Happy Ending.

Men dessverre svikter det litt utover. Psyndromatik har ikke foreløpig taket på det materialet som trengs for å skille seg ut fra mengden av band som flommer ut over det ganske land for tiden. De har grepet tak i soundet til gothrocken inne, og den kalde industristemningen gjennomsyrer nesten hele albumet. Denne anmelder synes å spore inspirasjon fra både Nine Inch Nails og The Sisters Of Mercy. Spesielt tydelig er dette i en låt som Carceral Society.

Spor som Heavy Atmosphere og When It Rains gir Psyndromatik en mer lettspilt sone å boltre seg i. Her viser de en teft for å finne frem til fine melodier som opprettholder et fint særpreg. Med sitt retro synthsound har de dermed en kombinasjon som burde være interessant for det videre arbeidet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.