Into The Rasmus – Uspennende fra The Rasmus

Into The Rasmus – Uspennende fra The Rasmus

The Rasmus spiller lettbent pop med en god del gitarriff arrangementmessige elementer lånt fra hardrock. I sum ender de opp i et lydbilde med ganske klare åttitallsreferanser, men retro er jo i skuddet for tida og bandet har hatt stor suksess i hjemlandet Finland, og singlene F-F-F-Falling og Chill har gjort det skarpt på MTV Nordic.

Både de nevnte singlene og størsteparten av de andre låtene her blir dessverre for pregløse og uinteressante til at plata klarer å gjøre særlig stort inntrykk, men jeg kan ikke nekte for at det innimellom rykker i rockfoten når jeg hører plata. Men i sum er låtmaterialet for svakt.

Platas definitive høydepunkt har bandet spart til slutt. Last Waltz er en delikat oppbygd låt med et fantastisk refreng som låter som klassisk ABBA. Derfor blir ikke inntrykket så ille når plata fader ut, men jeg holder ikke pusten mens jeg venter på neste utspill fra denne gjengen.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.