Songs For The Withering – Lekker Katatoniaklone

Songs For The Withering – Lekker Katatoniaklone

Derfor er det forfriskende med band som Rapture, selv om de til tider høres ut som et tributeband til ære for Katatonia.

Mye har skjedd med Rapture siden debuten Futile. En rekke utskiftninger bak instrumentene har satt sitt preg på Songs For The Withering, men det meste er heldigvis i positiv retning. Bandet balanserer på en elegant linje mellom melodisk death metal og goth metal, noe som fungerer ypperlig over samtlige ni spor på dette albumet.

Raptures to vokalister utfyller hverandre bra, og riffene sitter mye tettere enn hva tilfellet var på forgjengeren. Spesielt Two Dead Names, åpningssporet Nameless samt den elegante avslutningen Farewell vitner om et band som har vokst kraftig både med hensyn til låtskriving og som band generelt.

Songs For The Withering viser at det fortsatt ligger et par overraskelser på lur hos våre østlige naboer. Dessuten er det dette perfekt høstmusikk på triste, regnfulle kvelder.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.