Brand New Fool – Lovende talent med uforløst debut

Brand New Fool – Lovende talent med uforløst debut

Brand New Fool er angivelig spilt inn på Egils rom hjemme på Ørsta. Ikke nødvendigvis et sjakktrekk for å markere seg i floraen blant sterke norske debutanter på multinasjonale selskaper og ditto budsjetter i ryggen denne høsten. Men Uncle’s Institution kan sakene sine må vite, og klimprer ivrig i vei på sitt rare orgel og med sin amerikanskinspirerte sang. Resultatet er en samling låter som lider litt av at de til tider føles litt vel like, men som samtidig vitner om et ungt talent med en framtid i den harde rock’n’roll-bransjen på Ørsta.

Enkelte av sporene er utvilsomt sterke nok til å kunne hevde seg på egenhånd i singel eller EP-format. Mike And Ike har forsåvidt allerede gjort det, mens Awesome Tune er en vakker ballade med potensiale som kommende klinelåtfavoritt på Nattradioen.Brand New Fool er med andre ord for lite variert i formen til å kunne hevde seg som en av de store vinnere i den norske platehøsten. Dessverre, for Olsen er utvilsomt et lovende og interessant talent.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.