Chasing Dreams – Flere godsaker fra Magnet

Chasing Dreams – Flere godsaker fra Magnet

Chasing Dreams er noe mer svulstig i formen enn det vi har hørt fra Magnet som soloartist så langt. Formatet takler han suverent, selv om dette neppe er låten som vil gi bergenseren innpass på de britiske hitlistene. Til det er den for lite hit-aktig, men tross dette likevel en sterk låt som bør kunne bidra til at flere enn NME-journalister vil kunne oppdage mannen i Storbritannia.

Chasing Dreams har fått selskap av tre andre spor på denne utgivelsen, deriblant en nyinnspilling av Home Song som også var å finne på debutalbumet Quiet & Still. Little Miss More Or Less er en mer neddempet komposisjon enn tittellåten, og en bekreftelse på at Even Johansen ikke har fjernet seg nevneverdig fra formen han tok på debutalbumet. EP-ens siste spor er Psychonauts remiks av I’ll Come Along, en for undertegnede ukjent låt som fungerer mer enn tilfredsstillende i denne utgaven, og som understreker tydelig at Even har flere strenger enn lavmælt countryrock å spille på.

Magnet har gjennom denne utgivelsen etter min mening klart å bygge opp interessen rundt seg selv som musiker og artist ytterligere. For forhåpentligvis vil dette sammen med forløperen Where Happiness Lives være nok til at interessen rundt ham vedlikeholdes i det store utland fram til et helt album dukker opp.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.