Reversed EP – Godt overskuddsmateriale

Reversed EP – Godt overskuddsmateriale

Reversed er et naturlig valg, og utvilsomt et av de mest åpenbare enkeltsporene fra albumet som bør kunne markere seg på egne ben. Mest interessant blir Reversed EP likevel fordi denne utgivelsen inneholder materiale som ikke er å finne på albumet. De resterende tre sporene; Plastic Hand, Surrender (Cheap Trick) og Ducktail Heart (live) fungerer samlet som en gavepakke til fansen.

Morsomst blir det når Gluecifer tolker Surrender, mens det også er interessant å få et tilbakeblikk fra Norwegian Wood, hvor bandet i sommer sto for en av festivalens desiderte høydepunkter.

Likevel og tross alt er denne utgivelsen først og fremst en gavepakke til fansen. EP-en vil neppe på egenhånd være nok til å skaffe bandet ytterligere flere fans enn hva de klarte å tilegne seg rundt albumutgivelse i vår, da de også fikk sitt egentlige kommersielle gjennombrudd.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.