The Homecoming (A Return To Family Values) – Lyset er tilbake

The Homecoming (A Return To Family Values) – Lyset er tilbake

Nå er fem år gått, og mye har skjedd på den norske hip hop-fronten. Son Of Light, som er N-Light-Ns nye artistnavn, er klar med nytt materiale. Denne gangen er det en EP med den passende tittelen The Homecoming (A Return To Family Values) som står for tur, mens et helt album kommer på et senere tidspunkt.

Det som skilte N-Light-N fra andre norske rapartister i 1997 var hans klare og stødige formidling av sine tekster, som igjen ble backet up av en helt fantastisk produksjon. Både hovedpersonen her og Tommy Tee har siden den gang begge vært gjennom en utvikling, noe som har gjort The Homecoming til en svært så interessant EP.

Tee har gått nye veier for å tilpasse lydbildet til rapperen. Han har også hentet en del fra soundet han brukte i produksjoner for Opaque, Souls Of Mishief og Diaz. Hovedpersonen selv har også forandret seg ganske så mye siden sist. Han går nå under pseudonymet Son Of Light, som viser en rapper som har forbedret både stil og fremførelse flere hakk.

Dette kommer aller best fram på platas flotteste enkeltspor, It Must Be Them. Her tar han med seg Diaz i en aggressiv låt som blir drevet av et heftig blåserriff. Andre bidrag som utmerker seg her er Shine So Divine og Rise Up.

The Homecoming er en finfin tilbakekomst for Son Of Light, og det lover virkelig bra for det kommende albumet som etter planen forhåpentligvis kommer til neste år.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.