Two Songs – Kortfattet eksplosjon

Two Songs – Kortfattet eksplosjon

Albumet End Transmission, som snart er i butikkhyllene, kan raskt bli et godt kjøp for hardcoreentusiaster verden over. For denne kortfattede smakebiten fra Snapcase er virkelig en rosin i pølsa. Det første sporet Coagulate er et spor i velkjent rammende stil fra et band av Snapcases format: Gitarer og vokal blander seg inn med en hardtslående tromme- og bass, som sammen kjører lytteren i veggen på den andre siden av rommet.

Men det er Exile Etiquette som er det virkelige godsporet på denne singelen. Mer tilbakelent enn førstelåta, har den evnen til å overraske på en måte som Coagulate la fra seg ved inngangsdøra. Med en stilsikker lek med stillhet og støy, makter gruppen her å finne frem til et eget uttrykk i den ofte regelbundne hardcoremusikken.

Two Songs er et spennende, men kort, møte med en fremmed som en snart kan vise seg å bli bestevenner med…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.