Lucky Day – Hjelpeløst!

Lucky Day – Hjelpeløst!

Hvorfor denne fyren i det hele tatt får lov å gi ut plater er en gåte. Men det er et enda større problem at Shaggy i det hele tatt selger plater. Mer enn ti millioner platekjøpere har til nå kastet bort penger på Hot Shot, hvilket er mildt sagt skremmende. Folket lar seg dessverre tydeligvis så altfor lett styre av påkostede markedsføringskampanjer i kombinasjon med høy rotasjon på MTV.

På Lucky Day fortsetter Shaggy å torturere lytterne med sine lettpornografiske liksomreggaelåter. Forskjellen fra tidligere er at låtmaterialet denne gangen virker enda mindre tilgjengelig enn før, hvilket i det minste gir et ørlite håp om at tullingen ikke vil være fullt så fremtredende i eteren som vi er vant til.

På denne plata har han blant annet fått vokal drahjelp fra den ellers så anerkjente souldivaen Chaka Khan. Hvordan han har klart å overtale henne til å bli med på dette makkverket av en utgivelse er fullstendig uforståelig, men hun bidrar i det miste til å løfte låten Get My Party On til å framstå som en delvis hørbar affære.

Det er også det eneste positive som er å si om albumet Lucky Day. La oss til slutt bare håpe at Shaggy med denne plata tryner så det holder, at MCA dropper å følge han videre opp og at potensielle platekjøpere ikke lar seg lokke inn i dette fryktelige helvetet atter en gang.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.