Still Ghetto – Sensuell smørsoul

Still Ghetto – Sensuell smørsoul

Jaheim leverte for to år tilbake en nu-soul klassiker med tittel Ghetto Love. Hans flotte stemme har gjort ham til en superstjerne som stiller ham i nærheten av D’Angelo. To år etter debuten, er han igjen klar med et nytt album, Still Ghetto.

Hans forrige album bar preg av svært velprodusert soul som passet stemmen til Jaheim perfekt. Han går igjen for det samme lydbildet med et par forandringer i produsentgruppen. Albumets første singel, Faboulus, er som tittelen tilsier fantastisk flott. Jaheim glir rett inn i lydbildet med sin smørmyke stemme som nok får de fleste damer til å smelte.

Jaheim har også fått hjelp av et par hip hop-produsenter, deriblant Commons tidligere produsent No I.D. Han har gjort et flott arbeid med låten Diamonds In Da Ruff, som minner mye om hans tidligere arbeid. Deretter bare forsetter det å strømme på med flotte låter, spesielt Long As I Live og Beauty And A Thug som er en duett sammen med Mary J. Blige.

Det finnes svært lite å sette fingeren på, for både produksjon og vokal er av ypperste kvalitet. Albumet er svært sammenhengende og har en helhetsfølelse få album har for tiden. Still Ghetto er derfor en av de fineste albumene innen dette segmentet for tiden, og bør absolutt være noe for dem som likte D’Angelos Voodoo.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.