Another Sunday Bright – Svart gothrock fra Sverige

Another Sunday Bright – Svart gothrock fra Sverige

Det har med andre ord tatt sin tid for disse svenskene å finne ut hvilken retning de skulle ta. Låta Million Crises er først ut på Another Sunday Bright. Her avsløres det relatuvt raskt at Marble Arch byr på en ganske rett frem form for svart gothrock.

Silent Dance er en litt mer popaktig låt, og da spesielt grunnet vokalen. Det blir i grunn ikke så nyskapende som bandet kanskje i utgangspunktet hadde håpet på. Denne låten kan derimot sammenlignes med ganske så vanlige poplåter – bare at dette er bygget opp med tyngre gitarer.

På For Real kommer vibbene fra Paradise Losts One Second tydelig frem. Om det er positivt eller negativt får bli opp til hver enkelt lytter. Vokalen kan til tider for øvrig minne litt om bandet Live. Dette fortsetter på The Inmost. Bare at her blir det enda tydeligere!

Låtene fortsetter i samme stilen hele skiva igjennom. Another Sunday Bright er egentlig et ganske så ensformig produkt, hvor noen av låtene blir direkte kjedelige.

Marble Arch har vært i Finland hos den etter hvert så anerkjente produsenten Anssi Kippo (Children Of Bodom, Entwine, Lullacry) for å spille inn Another Sunday Bright. Og det er ikke noe å si på selve produksjonen, men synd at resten av materielet ikke er av samme klasse.

Enten man liker svart gothrock eller ikke, så blir nok dette albumet litt for ensformig i formen. Synd egentlig, for Marble Arch høres ut som en gjeng med ellers dyktige musikere.

Roar Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.