Devil’s Ride – Nesten tøffere enn toget

Devil’s Ride – Nesten tøffere enn toget

Instrumentalmusikk kan fort bli kjedelig, hvilket det også etter hvert blir på Devil’s Ride. Men The Tremolo Wankers klarer å holde lengre på interessen enn andre band innen denne sjangeren.

The Tremolo Wankers skal ikke beskyldes for å drive nybrottsarbeid. Men surfrocken ispedd passende doser garagerock og psykedelia, låter til tider både forfriskende stilsikkert og tøft. Bandet høres tett og samspilte ut, og instrumentalistene vet å behandle instrumentene sine med lite respekt. Og det er ment som et kompliment!

Noen steder våger gitarist Burt Rocket seg utpå med vokale uttrykksmåter. Med unntak av Everybody’s Got A Girl But Me (ja, jeg vet hvordan det føles), er disse bidragene albumets minst interessante låter.

The Tremolo Wankers synes å ha funnet en musikalsk oppskrift som passer bandet utmerket. Devil’s Ride er utvilsomt et godt stykke arbeid, men jeg tør vedde på at disse musikerne låter enda bedre fra scenen.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.