Pervertigo – Nok et bra Spinefarmprodukt

Pervertigo – Nok et bra Spinefarmprodukt

Problemet er bare at ettersom det kommer så sinnsykt mye bra musikk fra den kanten for tiden, får disse gruppene problemer med å overgå hverandre.

Det er umulig å unngå sammenligning med andre band i samme sjanger når man legger et album som Pervertigo fra Throne Of Chaos i CD-spilleren. Referansene til Children Of Bodom er heldigvis tonet noe ned etter forrige album Menace And Prayer, men denne gangen har Throne Of Chaos kikket til Sverige og hentet inspirasjon fra Soliwork. Og det fungerer til tider ypperlig, mens andre ganger grenser det til ren ripp-off.

Albumets relativt korte spilletid forlenger helt klart holdbarheten, og låtene Johnny B Dead, Pervertigo og Sleep sørger for at Pervertigo blir et rimelig bra album. Har du et godt forhold til Children Of Bodom, Stratovarius og andre i samme gate, blir du garantert ikke skuffet over Throne Of Chaos. Men det begynner kanskje å bli på tide at enkelte går sin egen vei og utvikler denne sjangeren ytterligere.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.