E-Samba – En forglemmelig sommerlåt

E-Samba – En forglemmelig sommerlåt

Det er rart hvor mange kliss like singler som egentlig dukker opp om dagen. Når du først mener du har gjort deg ferdig med streite singler for en stund, og kan fokusere på litt mer utforende musikk, dukker det ikke overraskende opp en ny en.

Denne gang er det Junior Jack som kaster seg på bølgen med latinohouse. Når E-Samba er lik på alle andre singler er det fordi den ikke tørr å gjøre noe nytt. Den gjør akkurat det som er påkrevd for at det skal fenge på dansegulvet. Og takker for seg før den egentlig kommer i gang.

Greit nok at låta i seg selv er en ganske morsom erfaring. Den har et godt driv og alt det der. Men hvor ble det av særpreget? Er det så vanskelig å lage dansegulvmordere med litt sjel? Vurdert ut i fra dette må det være en slags nyrestein for den kommersielle houseindustrien.

Også på denne singelen er det en remiks som holder seg best. Full Intention Club Mix er den døpt, og er forfriskende funky i kantene. Hvorfor ikke dette er valgt til hovedlåt er mildt sagt pussig.

Håper noen snart plukker opp hansken og lager en kommersiell houseknallert som holder høy kvalitet. Og ikke bare flyter på danserutinen.

PS! Sist undertegne hørte en fet sigel innen for denne sjangeren var på Dublex Inc.-singelen Tocame. Hvor blir det egentlig av dét albumet?

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.