Lazy Dog Volume 2 – Mixed By Ben Watt And Jay Hannan – Suveren partyplate

Lazy Dog Volume 2 – Mixed By Ben Watt And Jay Hannan – Suveren partyplate

Det er sommerlig ute, i alle fall en liten stund fremover, og kanskje tid for å danse utendørs. Det man da trenger er et funky lydspor som kan holde dampen oppe, selv om temperaturen skulle dale noen celsius. Det du trenger er Lazy Dog Volume 2, som er mikset sammen av DJ-ene Ben Watt og Jay Hannan.

Utgangspunktet for denne samleren er låter som har vært gjengangere på den hippe klubben Notting Hill Arts Club i vest-London, der deep house-konseptet Lazy Dog går sin gang.

Og det du får her er to fulle disker med brakfete houselåter som gir liv til den rytmen du ikke visste du var i besittelse av. Blant de artisten som dukker opp her i en serie spenstige remiksversjoner er Sade, Lucy Pearl og DJ Sonic.

Det er hevet over en hver tvil at dette er en uvettig god danseplate. Den er spekket med spor som dirrer i takt med basslinjene, og gjør med det sitt til at festen din blir en suksess. Å trekke frem spor som gjør mer vei i vellingen enn noen andre er en utakknemlig oppgave. Dette fordi det er så avsindig mange superfunky låter på denne dobbeltsamleren. Og alle som en gjør seg utrolig godt på øret.

Mye av det som gjør dette til en helt suveren partyplate er at den vidunderlige sammenhengen på de to diskene. Det skal være sikkert og visst at disse gutta har mikset vinyl på fest før siden dette er nesten så solid som man får det i virkeligheten. Dette selv om det er disk én (mikset av Watt) som stikker av med seieren av de to platene. Den andre platen er så avgjort ikke mye dårligere, men her er det kanskje litt mindre futt.

Det kan nesten virke som om del to er tiltenkt et gryende nachspiel. Tempoet er skrudd ned et par hakk Og på en skive som dette, hadde det gjort fint lite om man hadde dratt på med enda en disk med pågående jiggymelodier. De burde sagt; ‘Pokker ta nachspielet. Her skal det danses til krampen kommer krypende, for svingende!’

Men dette er uansett å anse som en helmaks danseplate man kan snurre om og om igjen. Akkurat som du ikke går lei av å danse, går du heller ikke lei denne platen.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.