Scroll To Top

Libre – House for greske diskoteker

Artister: Sjangre:
Karakter

Ja-ja. All housemusikk kan ikke være like givende. Noe vi får bevist til det fulle med Mambanas singel Libre.

Denne låta er lett fordøyelig og den har et greit driv over seg. Men der stopper det også. House som dette lages det mye av, og da skal det faktisk en hel del til for at resultatet skal klare å gjøre seg interessant. I alle fall når det finnes singler fra andre artister som gjør mye av det samme på en betraktelig mer overbevisende måte.

Det hjelper heller ikke på at vokalen for det meste synges på spansk, og at det ustanselig surrer og går en fløyte i bakgrunnen. Undertegnede får i alle fall sterke assosiasjoner til svette greske diskoteker når sånt som dette presser seg gjennom øregangene.

Dette er likevel ikke det verste man kan høre eller danse til, men så langt fra det beste heller. Og hvis du først skal gjøre det, så pass på at det er til Axwell Essence Dub-versjon av hovedlåten her. For den er faktisk litt kul…

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer