Take Me To The Race – Bankende i garasjen

Take Me To The Race – Bankende i garasjen

Fra første taktslag i Take Me To The Race er det fullt kjør og hæla i taket. Jentene sporer av gårde med fuzzgitarer hengende lavt og spytter flammende strofer ut av stereoen.

Dette fenger og faller inn i skole med ærlige bander som Bronco Busters og svenske Sahara Hotnights. Det låter kanskje litt sjåvinistisk å bare trekke frem ’jenteband’, men undertegnede er av den mening å synes at de tre gruppene deler et lydbilde som legger mer fokus på låter enn lysshow og volum. For denne kortspilte skiva fra The Launderettes låter fett og lover bra for bandet som virkelig setter seg på garasjetaket og spiser jordbær med de store.

Men hva er det egentlig som fører The Launderettes opp til de øvre divisjonene denne gangen? Den støvete spillegleden fra grasrota gjennomsyrer hele skiva, men det er ikke alt. I tillegg lemper de på med fire virkelig gode spenstlåter med trøkk og fett driv.

Bandet makter i tillegg til dette også å variere lyden av garasjen både med instrumenter og stemninger. Og det på en slik måte at de fjerner seg en del fra den mest standardiserte malen for sjangeren.

Take Me To The Race er en fin smakebit fra et band man fort kan få mye moro med i tiden fremover. Og jentenes fremtid blir nok spennende. Åpne garasjeporten på vidt gap!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.