Magnet er hjemme igjen

Magnet er hjemme igjen

(foto: Jo Metson Scott)

Denne uken har Even tatt med seg bandet sitt og dratt til Japan, hvor han skal gjøre noen konserter. Senere i høst venter England og resten av Europa. Men før det inntar Magnet hele elleve scener i Norge, hvor turneen sparkes i gang hjemme i Bergen onsdag neste uke.

Flyttet hjem
Even har ellers brukt sommermånedene til å flytte. Han har tatt med seg familien og bosatt seg på et bruk nær havet på Askøy utenfor Bergen. Om duene han delte studio med(!) i Skottland er med på flyttelasset til Askøy er uklart.

Fotograf: Jo Metson ScottWhere Happiness Lives, opprinnelig hentet fra debutplaten Quiet & Still – men som også er å finne i nyinnspilling på årets album, er for øvrig neste singel ut i Norge. Samtidig er videoen for sommerens store radiohit, Dylan-coveren Lay Lady Lay som er en duett med irske Gemma Hayes, klar for TV.

Magnets turneprogram i hjemlandet er som følger:
onsdag 24. september: Det Akademiske Kvarter, Bergen
fredag 26. september: Rust Club & Scene, Ørsta
lørdag 27. september: Høvleriet, Haugesund
onsdag 1. oktober: John DEE, Oslo
torsdag 2. oktober: Kroa i Bø, Bø
fredag 3. oktober: Blæst, Trondheim
lørdag 4. oktober: Checkpoint Charlie, Stavanger
tirsdag 7. oktober: Meieriet, Sogndal
onsdag 8. oktober: Luftslottet, Grimstad
torsdag 9. oktober: Energimølla, Kongsberg
fredag 10. oktober: Markens, Kristiansand

For ytterligere informasjon om Magnet, se www.homeofmagnet.com

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.