We Sweat Blood – Blodig bra rock

We Sweat Blood – Blodig bra rock

Etter fjorårets Born A Lion er har det ikke vært rent få av oss som har gledet oss til denne platen. Det var så befriende å slippe all den hippe hypen, og som gjør at det er lett å glemme at vi snakker grisefet rock. En form for rock som tar tak i foten din og fillerocker den til den blir blå, stiv og sliten.

Låtskriver Danko Jones er av den oppfatning av at rockalbum må spilles inn i en by for å få det riktige soundet. Det er et resonnement man ikke kan si seg uenig i når man hører kutt som I Love Living In The City.

Her får du det som trengs for en real luftgitarsession, eventuelt en lengre biltur med gutta. Det skal godt gjøres at det ikke røsker litt i foten når låter som dette vrenges ut av høytalerne. Det låter tett og tøft, samtidig som det hele innehar en ikke ueffen dose maskulinitet.

Så skal du kjøpe en skive som dekker dine grunnleggende behov for å rocke og rulle, ja så er nok ikke dette langt unna den optimale anbefalingen denne høsten.

Selv om dette altså er en god plate å rocke til, lider den under å ikke helt finne frem til intensiteten fra forrige gang. Variasjonen i låtmaterialet er i minste laget, og arrangementene er mer forutsigbare. Du lærer platen raskt – da den ikke har mer enn hard rock å by på.

Best i klassen, riktig nok, men ikke noe skolelys denne gangen.

Andreas Haslegaard

Én kommentar til «We Sweat Blood – Blodig bra rock»

  1. Tilbaketråkk: Fyrrig nok » Panorama.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.