Rollin’ Stoned – Håpløs hasjpropaganda

Rollin’ Stoned – Håpløs hasjpropaganda

Rollin’ Stoned er et makkverk som må være spillt inn, mikset og produsert i marihuanarus, for makan til manglende selvkritisk evne skal det letes lenge etter! Når tekstene nesten utelukkende er om å røyke seg ”fin” med gutta og ha det gøy, legger det ikke akkurat en demper på den overnevnte følelse.

De syv medlemmene i Kottonmouth Kings har fortid i ulike musikkmiljøer i California. Derfor blir Rollin’ Stoned en skive spekket med ulike impulser. Her finnes alt fra gangsterrap til rask aggressiv punk. Her og der finnes mer akustiske allsanganthems som kan minne litt om Sublime, og nettopp disse er platas minst dårlige bidrag som tidvis skaper en halvgod følelse. Det meste på denne 22 låter lange legalisermarihuana-platen er derimot grusomt dårlig.

Punkforsøkene høres ut som guttunger i øvingslokalet for første gang med dyr produksjon; raskt og aggressivt – men likevel krampeaktig og patetisk. Hip hopen treffer heller ikke, mens beaten er ufengende. Kombinert med dårlig rap og mange irriterende pistolskuddsamples, kan ikke resultatet bli bra. Det hele høres derimot ut som en blek kopi av, ikke akkurat fantastiske, Crazy Town.

Tekstene vil kanskje treffe midt i hjertet på enkelte, men det hjelper så lite når de er akkopagnert av musikk langt under par. Når albumet i tillegg er uendelig langt blir det hele bare ren tortur.

Kottonmouth Kings har eksistert i åtte år og har forhåpentligvis fortsatt den positive utviklingen foran seg. Det redder ikke Rollin’ Stoned fra åvære en skive det er best å styre unna!

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.