Steady Steele – Godt band med gode gjester

Steady Steele – Godt band med gode gjester

Med på laget har det unge gitarfenomenet bak Steady Steele fått drahjelp av navn som Tarjej Strøm (Ralph Myerz And The Jack Herren Band), Morten Skage (Sondre Lerche) og Anders Bitustøyl (Karin Park). Steady Steele er en plate som plaserer seg innenfor bluessegmentet, men som rommer uendelig mer enn det også.

Og resultatet? Det står til godkjent og vel så det. Det går i blues, om ikke overdrevent mye i tolvtaktertradisjonen, skakkskjevt tilbakelent syttitallsrock, ørlite soulcrooning, pop og litt Hendrix.

Det beste av alt er hans eminente gitarspill kombinert med et band som jeg mistenker har spiltt noen ganger før. Så kan det legges til at låutvalget ofte, om ikke alltid, passer bandet godt, selv om unge Urheim noen ganger gaper over for mye. Trekkes skal han også for en noe slapp og uengasjerende stemme. Men så er det jevnt slutt på det negative. Steady Steele, både band og plate, kan fort bli en god venn.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.