La Mascara Snake Goes Fishing – Snasen popdebut

La Mascara Snake Goes Fishing – Snasen popdebut

La Mascara Snake består av de to trubadurene Edvard Bredok og Pål Lillevold, som begge har vært aktive på platefronten med andre prosjekter før de nå samles om dette prosjektet.

Det man sitter igjen med etter et møte med La Mascara Snake Goes Fishing er en lun og optimistisk følelse. Låtmaterialet er smidd over en relativt streit poplest, der fokuset er lagt på å lage gode lyttervennlige låter. Melodiene setter ikke de dypeste spor, men fremstår heller ikke som likegyldige.

Men La Mascara Snake er likefullt på sitt best når de tråkker til litt, og inviterer til dans. En gest de utfører på det sterke singelkuttet Let’s Dance (She Says). Der har duoen funnet frem en upåklagelig groove som holder seg godt, selv etter tett rotasjon i undertegnedes jukeboksanordning.

Selv om dette er en bra plate, svekkes den av mangelen på flere låtene av samme kaliber som denne singelen. Det er mulig at La Mascara Snake Goes Fishing hadde vært en enda bedre plate hvis ikke King Midas hadde levert den meget gode Romeo Turn tidligere i år. Uttrykksmessig står i alle fall ikke gruppene fryktelig langt i fra hverandre, og kan derfor til en viss grad sammenlignes.

Forskjellen er bare den at denne platen, til tross for fine enkelt låter, blir litt kjedelig i lengden. De er flinke og kreative låtsnekkere disse gutta, det er det ingen tvil om. Men de klarer dessverre ikke å forvandle potensialet til ubetinget suksess denne gangen.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.