The Appleseed Cast inntar Norge

The Appleseed Cast inntar Norge

Den lille turneen vil ha tre stoppesteder, og ikke uventet er det Kvarteret i Bergen (29. februar), UFFA i Trondheim (1. mars) og John DEE i Oslo (2. mars) som får besøk. Dette er første gang The Appleseed Cast tar turen til Norge.

Fotograf: Theappleseedcast.comThe Appleseed Cast har gått fra å være et mer typisk emoband tilbake i starten i 1997, til å bli regnet for å være noe av det bedre innen den amerikanske indiescenen. Og med albumet Two Conversations (2003) er det lite som hindrer dem fra å nå toppen av rangstigen. Albumet har vakre og nedstemte melodier og ”rett fra hjertet”-tekster.

Plata er produsert av Ed Rose (Coalesce, The Get Up Kids, The Casket Lottery) og er en oppdagelsesferd innenfor kjærlighetens mange merkeligheter. Sanger som Hello Dearest Love og Fight Song er med på å understreke bandets glitrende evne til å treffe folk med brennende piler langt inn i den innerste hjerterota. Absolutt noe å glede seg til!

The Lionheart Brothers sies å ha Norges vakreste bandnavn. De har også av mange blitt kåret som landets vakreste liveband. Med plata White Angel Black Apple har de høstet toppkarakterer fra norsk og utenlandsk musikkpresse. Panoramas anmelder kalte albumet «et av de aller beste norske debutalbumene de siste årene» og «et overmåtelig flott debutalbum som bærer preg av sterke arrangementer, intrigerende melodier, god instrumentbehandling og en modenhet som er få debuterende band forunt. Det syder med andre ord av kvalitet.»

Fotograf: Thelionheartbrothers.comAkkurat nå jobber The Lionheart Brothers i MarwMelodee Studio, og da mot slippen av EP-en Colour Contrast Context. Skiva kommer på norske Chewinpine Records i starten av mai. Bandet har som kjent for lengst lagt igjen jordnærheten i Klæbu kommune utenfor Trondheim, og det sies at bandet på sine mange konserter fremover vil røpe noen av de mange hemmelighetene vi får servert på kommende EP-utgivelse.

Appleseed turen ser altså slik ut:
29.02.2004 Bergen @ Kvarteret || m/The Lionheart Brothers
01.03.2004 Trondheim @ UFFA || m/The Lionheart Brothers
02.03.2004 Oslo @ John Dee || m/The Lionheart Brothers

Resten av turneen til The Lionheart Borthers
24.01.2004 Trondheim, Samfundet
28.01.2004 Oslo, Mono – m/Seid, Reilly Express og Quintrophenia
29.01.2004 Stavanger, Checkpoint Charlie – m/Seid og Reilly Express
30.01.2004 Bergen, Hulen – m/Seid og Reilly Express
13.02.2004 by:Larm, Bergen, Hulen kl. 2230
14.02.2004 by:Larm, Bergen, Teatergarasjen kl. 0030

The Appleseed Casts hjemmeside
The Lionheart Brothers hjemmeside

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.