Pixies til Quart og Roskilde!

Pixies til Quart og Roskilde!

Pixies, opprinnelig dannet i 1986, har gjennom en rekke suverene album skrevet seg inn i rockhistorien. Dette selv om de ikke har vært samlet siden 1992, da de turnerte med Bono og hans U2. I sommer gjenforenes de, til alle fans store glede.

Og det er et komplett Pixies som kommer til å møte legendekåte fans til sommeren. Det vil si at det er Black Francis/Frank Black på vokal, Joey Santiago på guitar, Kim Deal på bass og David Lovering på trommer som skal gjør jobben. Ikke noe tull, bare legender med andre ord.

Pixies spiller på Quarten den 8. juli, mens det er ennå ikke bestemt når de skal spille på Roskilde.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.