Balladepris til Rune Grammofon

Balladepris til Rune Grammofon

Under presentasjonen av den første vinneren av denne prisen, ga Arvid Skancke-Knutsen publikum retningslinjene for denne prisen:
– Balladeprisen skal gå til en person, en gruppe eller en institusjon som har gjort en særlig innsats for å fremme norsk musikk av høy kvalitet.

Juryen brukte overraskende kort tid på å finne frem til en verdig vinner selv om de hadde et utrolig antall verdige nominerte å velge mellom. Det ble lagt vekt på Rune Kristoffersens arbeid innen norsk musikk, både som musiker og selskapssjef. Hans evne til å se det beste i samtiden ble koblet opp mot en evne til å se hvor ferden vil føre norsk musikk fremover.

Panorama gratulerer vinneren og ser frem videre utgivelser fra denne glitrende etiketten. Vi vil også i løpet av den nærmeste tiden se på katalogen selskapet har opparbeidet seg i løpet av de årene de har eksistert.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.