Scroll To Top

Skal det være en smak av nye Norge?

Artister: Sjangre: , ,

Turdus Musicus er definitivt et band å se opp for og deres sinnsyke blanding av metal, hardcore, punk og hva som måtte passe å putte inn til enhver tid, burde pirre nysgjerrigheten til et livepublikum over det ganske land. Noe som også vil skje, i og med at turen stikker innom tolv konsertscener på elleve steder. Fotograf: Audun Rundberg

Med seg på turen har de altså emocore/metal bandet Torch som har sitt utspring fra samme miljø som Gåte, Pekka Volt og Silence The Foe. De slapp for en stund siden EPen Visions Of…. Fotograf: Ingjerd Heggem Neergård

Miksha flyttet fra Finnmark og ble kåret til Trondheims beste band i 2002 (uvisst av hvem…!) og operer også innenfor metalsjangeren. Men er langt mer industrielle i formen enn sine to kompisband.

Det meste skulle dermed ligge til rette for en rimelig eksplosiv blanding på veiene fremover…eller som pressemeldingen sier det: “Vi garanterer et sinnsykt fett, heseblesende ramsalt show (rent objektivt sett selvsagt:)”.

Turnélista viser at Taste The New Norway Tour 2004 tar turen hit:

19.02. Alta @Smutthullet
20.02. Tromsø@Tvibit.
21.02. Tromsø@Driv.
23.02. Harstad@Studentkroa.
24.02. Narvik@Telegrafen.
25.02. Kabelvåg@Arbeidern.
26.02. Bodø@Sinus.
28.02. Porsgrunn@Sort og blå scene.
02.03. Bergen@Garage.
03.03. Hamar@Grotta.
04.03. Oslo@Betong.
05.03. Trondheim@Blæst.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer