Skal det være en smak av nye Norge?

Skal det være en smak av nye Norge?

Turdus Musicus er definitivt et band å se opp for og deres sinnsyke blanding av metal, hardcore, punk og hva som måtte passe å putte inn til enhver tid, burde pirre nysgjerrigheten til et livepublikum over det ganske land. Noe som også vil skje, i og med at turen stikker innom tolv konsertscener på elleve steder. Fotograf: Audun Rundberg

Med seg på turen har de altså emocore/metal bandet Torch som har sitt utspring fra samme miljø som Gåte, Pekka Volt og Silence The Foe. De slapp for en stund siden EPen Visions Of…. Fotograf: Ingjerd Heggem Neergård

Miksha flyttet fra Finnmark og ble kåret til Trondheims beste band i 2002 (uvisst av hvem…!) og operer også innenfor metalsjangeren. Men er langt mer industrielle i formen enn sine to kompisband.

Det meste skulle dermed ligge til rette for en rimelig eksplosiv blanding på veiene fremover…eller som pressemeldingen sier det: «Vi garanterer et sinnsykt fett, heseblesende ramsalt show (rent objektivt sett selvsagt:)».

Turnélista viser at Taste The New Norway Tour 2004 tar turen hit:

19.02. Alta @Smutthullet
20.02. Tromsø@Tvibit.
21.02. Tromsø@Driv.
23.02. Harstad@Studentkroa.
24.02. Narvik@Telegrafen.
25.02. Kabelvåg@Arbeidern.
26.02. Bodø@Sinus.
28.02. Porsgrunn@Sort og blå scene.
02.03. Bergen@Garage.
03.03. Hamar@Grotta.
04.03. Oslo@Betong.
05.03. Trondheim@Blæst.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.