Frastjålet PC med nytt låtmateriale

Frastjålet PC med nytt låtmateriale

Her er meldingen som ble sendt ut i ettermiddag via Vox Management:

Thomas Dybdahl ble i dag, cira klokken 15.00, frastjålet sin laptop-PC i lobbyen på et hotell nær Oslo S. Laptopen er av merke Sony Vaio, er mørkeblå og lå i en sort nylonveske med stropp.

Denne laptopen fungerer som Thomas Dybdahls portable hjemmestudio og alle innspillinger gjort det siste halvåret ligger lagret kun på denne PC-en. Mange av innspillingene er gjort i New York sammen med diverse gjestemusikere under skriveoppholdet i januar i år. Det vil si at store deler av det som skulle bli det tredje og siste albumet i ”oktober-triologien” er gått tapt hvis ikke PC-en kommer til rette.

Vi ber derfor om at personen som tok PC-en leverer den tilbake i lobbyen på hotellet der den ble stjålet eller tar kontakt med Vox Management v/ Kenneth Andersen (900 20 401). Vi vil ikke forfølge saken videre hvis maskinen kommer til rette. Tips som fører til at PC-en kommer til rette vil belønnes.

– Jeg har siden slippet av min andre plate Stray Dogs, høsten 2003, fokusert på å lage et album som ville utgjøre en naturlig avslutning på min planlagte oktober-triologi. Arbeidet med dette har tatt mesteparten av min ledige tid siden da og er stemningsrapporter fra så og si hele verden. Dvs uerstattelig for meg! Jeg håper den som har tatt PC-en har forståelse for at dette er et stort tap for meg. Ikke fordi en pc er stjålet, men fordi over et halvt års arbeid er borte på to sekund. Vær så snill og lever PC-en tilbake hvor du tok den, eller ring dette nummer: 90 02 04 01. (Thomas Dybdahl, Oslo 2. februar 2004)

Maskinen er i samme serie som gjengitt på bildene til høyre.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.