Back To Mine – Synthgodteri

Back To Mine – Synthgodteri

For dette er en paraplyplate i ordets rette forstand. I beste Back To Mine-ånd, hopper Richard X dekadent mellom sjangrene og viser frem den ene gode låta etter den andre. Vi får alt fra nyere ting fra Kelis, til casiopoplåter skutt ut av rumpa på synthfantaster som Trans X, og kuriositeter for den danseglade fra Pete Shelly. Representert med den hysteriske låta Homosapien

Det blir i alle fall ikke etterlatt mye tvil om at dette er en plate som sikter seg inn på ethvert tidsriktig vorspiel denne våren. Dosene med pompøse, litt kvalmende lydbilder er enorme.

Denne platen har ikke den komplette helheten som Audio Bullys hadde på fjorårets aller beste samler, som satte standard for hvilket nivå vi kan forvente på Back To Mine-samlerne i fremtiden.

Dette er nok ikke platen man spiller om og om igjen til den ikke kan spilles mer. Til det er låtutvalget for likt fra låt til låt, og veldig tidsriktig på en litt feil måte. Man går kort og godt lei.

Men alt i alt er det allikevel mye gøy på denne platen. For skal man hevne all verdens urettferdighet på dansegulvet, og svi av gummien på yndlingsboogieskoene i forsøket? Da har man en sikker venn i Richard X og hans fargesprakende synthpopverden.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.