Vampïre Songs – Halvveis Martin

Vampïre Songs – Halvveis Martin

Å snakke om Wholy Martin uten å nevne en kar som Nick Cave ville være bortimot en synd, for det er hevet over enhver tvil at de har lånt øre til Cave gjennom mange år. Vokalen til Helge Martin Framnes har også til tider den samme kraften som mørkets australske yppersteprest, uten at den nødvendigvis er en blåkopi.

Spennende instrumentering er vel nøkkelordet når det gjelder Wholy Martin. Låtene i seg selv blir litt tamme og kjedelige i lengden, men når de sper på med celloer, tromboner og mer ukonvensjonelle instrumenter som sager og knirkende dører gir de låtene en dimensjon de helt klart behøver.

Hvis de til neste gang bruker like mye krefter på låtskriving som på innpakning vil nok resultatet bli et langt vassere album.

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.