Optical Illution EP – Overrumplende bra

Optical Illution EP – Overrumplende bra

Da var det på tide å bli overrasket igjen. Kanskje det mer riktige uttrykket er overrumplet, men da på en positiv måte. Artisten som gjør dette denne gang er den pur unge MC Optik, eller Simen Braathen som sikkert moren hans ynder å kalle ham. Han leverer med denne ni spor fyldige EP-en tegn til flott ettervekst bak fjorårets store sensasjon Equicez.

MC Optik imponerer med en stødig og uanstrengt flyt på mikken, som sammen med gode beats lager fundamentet for en virkelig dugelig EP. Ros skal han også ha for å finne en bra balanse mellom god gammeldags drittslenging og oppegående tekster. Han klarer altså de brasene mange andre loker grundig til. Det vil si at han og vennene ikke vikler seg inn i et unødvendig stort antall låter med harryprat. Men finner snarere tvert i mot den gylne middelvei.

Gjesteartister som F’em One (Equicez), Herr B, DVD, Naturlig Isolasjon og Take 2 varier mellom riming på norsk og engelsk med stort hell, og gjør en solid jobb som bidragsytere. Det som er så gledelig med dette er at de unngår å låte påtatt eller selvhøytidelig. Og ender derfor opp med å bli et meget spennende bekjentskap.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.