Let That Weight Slide Off Your Shoulder – Vakkert og melankolsk

Let That Weight Slide Off Your Shoulder – Vakkert og melankolsk

Let That Weight Slide Off Your Shoulder sin styrke ligger i det enkle, men effektive musikalske uttrykket, de gjennomførte og akustiskbaserte arrangementene med nydelig bruk av orgel og piano. For ikke å glemme det vokale samspillet mellom Anna Järvinen og Magnus Vikström.

I tillegg er låtene fra Granada av høy kvalitet med gjennomgående gode tekster. Triste som faen, men gode! Innimellom skrur bandet opp tempoet en smule, som på Death On A Thursday og Drinking Problem. Det hele servert uten at det verken ødelegger eller av den grunn låter som gladpop .

Høydepunktene på Let That Weight Slide Off Your Shoulder er altså mange. Som eksempelvis åpningsporet Where The Stars Are Made, allerede nevnte Death On A Thursday, samt Rush og den flerstemte Some Day Soon.

Let The Weight Slide Off Your Shoulder er oppsummert, en vakker stemningsrapport fra et av Sveriges beste band for øyeblikket, og bør derfor høres.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.