Your Nemesis Is Out Livin It Up – Melankolsk og dramatisk

Your Nemesis Is Out Livin It Up – Melankolsk og dramatisk

Trim Solo er kanskje bedre kjent som Leif Harald Flikkeid, en rimelig kjent og kjær låtskriver/artist i Stavangers stadig voksende musikkmiljø. Your Nemesis Is Out LIvin It Up er hans debut som plateartist, og foruten å inneha en av de bedre titlene på lenge inneholder albumet ti stykk melankolske og stemningsfulle i grenselandet mellom pop og rock.

Trim Solo satser på gode melodier og til tider ganske så dramatiske arrangement, nesten pompøse faktisk, temmelig inspirert av Muse virker det som. Det er på sitt mest dramatiske at Trim Solo er best, som på åpningssporet Shame og senere på albumet med låten Weak Like Me Man. Flotte mørke melodier med masse god stemning.

Dessverre blir en del av melodiene kjedelige, uspennende og litt intetsigende. Fyll blant gode låter som utfordrer og viser at denne siddisen virkelig kan når han gutser litt. Mer variasjon etterlyses også, problemer med å skille dem fra hverandre i etterkant er ikke direkte flatterende.

Når kritikken er unnagjort skal det sies at Your Nemesis Is Out LIvin It Up er egentlig ganske så behagelig å lytte på. Godeste hr. Flikkeid har en bra stemme og er definitivt en habil låtskriver med et tydelig ønske om å gjøre noe mer ut av melodiene sine. Makter han å presse seg selv litt til og eksperimentere enda mer med uttrykket sitt er det ikke umulig at vi sitter igjen med det nødvendige særpreget som skyter gullfuglen. En godkjent debut er det i alle fall ingen tvil om at dette er.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.