Remix Collection – En tysk solstråle

Remix Collection – En tysk solstråle

Ellen Allien kommer fra Tyskland og må omtales som en meget driftig pike. Hun har foruten å ha gitt ut to flotte soloplater, vært involvert i en liten skog av andre prosjekter. Også de av meget respektabel karakter. Før nå, da tiden var moden for å samle sammen noen av de beste remixene hun har gjort på en disc.

Det er også litt av en samling vi her får servert. Det er egentlig bare å finne frem finstasen og invitere til fest, når Remix Collection en gang finner frem til cd-spilleren din. Noe annet vil straks fremstå som smålig og sidrumpet.

For Allien presenterer her remixing slik det kan og bør gjøres. Hardt pumpende fra første beat, med på tegn til å skulle skru ned på tempoet før hele klubben svetter om kapp med hverandre på gulvet. Suverene versjoner av Covenant låta Bullet, Apparat sin Koax og den frekke remiksen av sin egen Alles Sehen. Stramt og forførende på en måte helt på kanten av hva som er lovlig innen dansbar housemusikk.

I påvente av nytt soloalubum kan dette helt fett bruke som en sult døyver. Det er så klart mye mer enn som så. Men å træle rundt hvor kule hvert av de ti sporene på denne platen er, føles unødvendig. Det burde holde i lange baner å si at skiva er vel verdt en sjekk.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.