Forumet er åpnet!

Forumet er åpnet!

Du finner forumet både via denne linken eller ved å bruke knappen «diskusjonsforum» i menyen til venstre. Vi har i en god stund allerede testet ut forumet internt i redaksjonen og håper og tror at det meste skal være i orden nå. Du må være registrert som bruker hos oss Panorama for å kunne skrive i forumet, og vi forventer selvsagt normal folkeskikk der inne. Vi sletter innlegg som går over streken.

Velkommen!

PS! Vi minner om at alle lenker til våre artikler må oppdateres, da vi ikke lenger bruker panorama.xio.no, men bare panorama.no. Det er bare nødvendig å fjerne «xio.») fra hver lenke.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.