The Garden Around The Mansion – Flink på egenhånd

The Garden Around The Mansion – Flink på egenhånd

Chords er kanskje best kjent som kompisen til den blitte lille Skåne-raperen Timbuktu. Sistnevnte ordgyter er sammen med Loop Troop medlemmet Promoe, og New York artisten Masta Ace, blant de som hjelper ut med rimslenging på denne platen.

The Garden Around The Mansion er et ganske typisk debutalbum. Det har sine sterke sider akkurat som de har sine svake sider. Det vil si at selv om Chords har en usedvanlig tett flyt på miken og hip hop-vennene hans er flinke, mangler denne platen virkelige høydepunkter. Det nærmeste vi kommer slike topper er med låter som Ahludatsh*h, Searchin’ For Dreams og Get U Awn der Masta Ace bidrar.

Dette er altså en jevn og ukomplisert skive som fungerer helt fint så lenge den ikke lulles inn i Chords sin trang til å rime om hasj. Ikke på helt på høyde med det Timbuktu har gjort på sine prosjekter dette her. Men like fullt en plate som på sitt beste byr på fine beats og rimsming av høy klasse. I alle fall mer godt nok til å kunne forsvar en investering med det aller første.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.