Scroll To Top

Nattjazzen er i gang

Generator X spilte en vanskelig tilgjengelig og krevende hybrid av samtid, elektronika og jazz. Det hele kunne virke svært så fragmentert og stakkato men etter hvert drog Jan Bang og kompani tilskuerne inn i en magisk drømmeverden som virkelig trollbant. Fascinerende, intet mindre.

Ellers denne dagen kunne en oppleve Manou Gallo & Le Djiboi som var dagens worldinnslag. Her fikk tilskuerne oppleve en heftig og rytmisk blanding av world, funk og jazz. Trompetist Arve Henriksen hadde solokonsert og bydde på improvisasjon av en annen verden.

Senere på kvelden var det duket for syttitallsnostalgi med Kiruna, elektronisk dupedittleking med Sir Duperman (bildet) og boogierock framført av King Midas, for anledningen akkompagnert av Håkon Kornstad.

Programmet var med andre ord svært så variert og de mange tilstedeværende fikk oppleve en dag som nok skal vise seg å være representativ for hele Nattjazzens program. Lineupen i år er nemlig godt gjennomtenkt med store navn innenfor en rekke ulike genre.

Senere under festivalen kan publikum oppleve storheter som Supersilent, Bugge Wesseltoft, Ralph Myerz And The Jack Herren Band, Múm, Barbie Bones, samt mange flere i og utenfor jazzens forunderlige verden.

For fullt program: www.nattjazz.no

kommentarer