I Was So Unpopular In School And Now They Are Giving Me This Beautiful Bicycle – Ny svensk sjarmbombe

Og for en sjarmbombe dette albumet signert Billie The Visions And The Dancers er! Platen med den uendelig lange tittelen I Was So Unpopular In School And Now They Are Giving Me This Beautiful Bicycle er sjarmerende og lekkert utført i all sin prakt. Legg til at materialet er levert med elegante detaljrike arrangementer som er skapt for sommeren, og varene kan med letthet nytes i solen.

Musikken er hovedsaklig akustiskbasert pop med små avstikkere innom americana. Nærmest som en blanding av en interessant James Taylor og en Nick Drake på lykkepiller. Med god hjelp av blåsere, perkusjoner og strykere, danner Billie The Visions And The Dancers rammen for Lars Lindquists (opprinnelig fra malmøbandet The Beautiful And Faboulos, red.anm.) bittersøte hverdagsbetraktninger.

Den selvsamme Lindquist er en ypperlig låtskriver som klarer å tilføre sin til tider noe svarte humor inn i historiene som gjerne handler om damer som reiser fra ham, mødre som blir syke av alt veldedighetsarbeidet og i stedet starter kasino. Eller kristne søstre med dobbeltmoral.

Det er ikke noe poeng i å forklare de gode tekstene. For de er heldigvis vedlagt albumet og er – akkurat som musikken – en sannelig fryd for øret. I Was So Unpopular In School And Now They Are Giving Me This Beautiful Bicycle anbefales på det varmeste!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.