Borrowed Heaven – Ordinær og kjedelig familiepop

Borrowed Heaven – Ordinær og kjedelig familiepop

Borrowed Heaven er, i likhet med The Corrs foregående utgivelser, et album som inneholder streit og temmelig ordinær poprock – krydret med keltiske toner både her og der. De synger riktignok godt og spiller likedan, men refrengene og melodiene låter nesten litt påtvunget.

De musikalske klisjeene står videre nærmest i kø her. De passe harde gitarene, vokalharmoniene og synthene er tilsynelatende der kun fordi denne typen poprock tilsier at det skal være der!

Refrengene kommer når de skal, men forblir aldri hos lytteren spesielt lenge. Og da er det noe som er grunnleggende feil. I tillegg har søsknene i The Corrs skrevet disse låtene før, for de viker sjelden fra formelen bandet har hatt suksess med tidligere. Uansett så flinke familien Corrs enn måtte være, makter de ikke å tilføre sine egne låter det lille ekstra som kunne løftet melodiene ut av den mørke og kjedelige middelmådigheten.

Singelvalget Summer Sunshine er det eneste som synes «riktig» med dette albumet. En sommerlett låt med et refreng som akkurat har lang nok holdbarhetsdato; det vil si frem til sommeren er over. Borrowed Heaven er oppsummert og med andre ord ingen spesielt god plate.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.