Nye lyder: Trygt som melk!

I Oslo har to festivaler gjort mye for undertegnedes musikkforståelse de siste årene. All Ears har satt improvisasjon i førersetet, mens Random System har gitt oss en innsikti i utfordrende, elektronisk musikk. Med storsett fra kjente navn som Peter Brötzmann, Animal Collective og Kim Cascone er det ikke til å skjule at dette er festivaler med blikket godt fokusert i fremtidens musikalske uttrykk.

En festival som i år blir arrangert for sjette gang(!) er den uforskammede velholdte Safe As Milk. I år vil den arrangeres over to dager i Haugesund i slutten av juli og programmet er blitt et kortfattet, men høyst interessant innsyn i den utfordrende undergrunnen. Fra før har de hatt besøk av storheter som Fennesz, JR Ewing og Jazzkammer for å nevne noen.

På festivalens hjemmesider kan du lese mer om de ulike artistene som alle tilhører noe av det mest interessante som har tatt turen innom festivallandet vårt. I tillegg kan du kjøpe platene til deres mailorderbutikk; www.safe-as-milk.org.

Programmet er som følger:

Fredag 30. juli:

Tape (S)
Hans AppelQvist (S)
Single Unit (N)
Center Of The Universe (N)

Lørdag 31. juli:

Phillip Jeck (UK)
JetSetNjet (N)
MeJamYouSpam (N)
Donna Summer/Jason Forrest (US)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.