Thank You – Intetsigende listefyll

Thank You – Intetsigende listefyll

Verden vil bedras og det nytter ikke å tro noe annet. For hver gang det kommer en eller annen snasen R&B-chick med noen fengende låter i bagasjen, så handler folk i bøtter og spann. Låtene er ikke nødvendigvis spesielt gode en gang, men likevel finner de veien til radiostasjonene verden over. Der blir de blir spilt om igjen og om igjen, helt til folk flest får dem langt opp i vrangstrupen.

Slik har det også fortonet seg for den lekre Jamelia fra Storbritannia. Sammen med singelen Superstar har hun ligget på radiospillelister og gjort en god innsats der med å gå oss på nervene. Alt har sin grense, også for hvor lenge vi klarer gummipopsingler på radio. Jamelia har flere ganger vært farlig nære å tråkke over den grensen med den forrannevte låta

Hvordan dette arter seg i albumformatet sier seg nesten selv: Det blir en overdose. Når fjorten spor trumper seg sammen i et plastlydbilde, er det uunngåelig at summen av det hele blir temmelig lav.

De totalt uengasjerte gjesteartistene gjør heller ikke saken stort bedre. Redneck-rapperen Bubba Sparxxx’ opptreden på Club Hoppin’ er et godt eksempel på nettopp dette. Et metallisk og daft bidrag, som like godt kunne ha blitt liggende igjen på telefonsvareren til Jamelia, der dette høyst sannsynlig i utgangspunktet ble unnfanget.

Livet er vitterlig for kort til å bruke tid intetsigende svada. Ta heller en lytt på det nye albumene til Angie Stone eller Zap Mama. Det er kvalitetsalbum som i motsetning til Thank You. gjør jobben både som interessant, og ikke minst, varig lytning.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.