Supernormal Devil Happenings – Kjedelig med noen lysglimt

Supernormal Devil Happenings – Kjedelig med noen lysglimt

Aurora Plastic Monster består av Lill J. Halbakken og Thomas Støyva. På Supernormal Devil Happenings synger de begge to, og det gjør de godt. De har begge en bra og særegen stemme, men lovordene slutter desverre der. Musikalsk blir denne plata for kjedelig og ensformig til å hevde seg noe særlig. Halbakkens bass dominerer et heller skittent lydbilde, og den heller svake lydkvaliteten åpner ikke for mye å skryte av.

Unntaket er Reality, en låt som skiller seg ut som en desidert ener på skiva. Her har Aurora Plastic Monster en bra rytme og med hjelp av Christian Larsen på orgel, får de til det de prøver på gjennom hele plata. Scared derimot høres ut som noe Kyuss kunne ha skrevet etter en lang natt på byen.

Supernormal Devil Happenings blir en for ensformig og instrumentalt kjedelig affære til å slå an noe særlig, men det finnes verre debutplater, så kanskje det neste vi hører fra duoen vil være av høyere kvalitet.

Johan Aubell

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.