Jedi Mind Tricks Presents Outerspace – En smak av undergrunnen

Jedi Mind Tricks Presents Outerspace – En smak av undergrunnen

Jedi Mind Tricks Presents Outerspace består av låter som undergrunnship-hoperene i Outerspace har strødd rundt seg før de albumdebuterte med Blood and Ashes på labelet Babygrande i sommer. Før dette skjedde har de vært gjester på albumene til kompisene Jedi Mind Tricks og fungert som supportacts for disse på deres Visions Of Gandhi høsten 2003.

Det er en rett så fin samler vi her blir presentert for. Den tar oss på en kronologisk ferd fra gruppens aller første innspillinger til der de står i dag. Dette gir et gunstig innblikk i gruppens progresjon fra en famlende kjellergjeng til å nå være durkdrevne rimsmeder.

Siden dette er en tolvtommersamler spriker dette i mange forskjellige retninger. Men noe som går igjen er den fingernemme produsenten SatOne og de lekre beats han har mekket for gruppen. Et annet hip-hopprosjekt sistnente har vært involvert i, Baby Blak, er å finne som gjesteartist på kuttet Danger Zone.

På sett og vis er dette også et spor som fremhever seg som en av de beste låtene på denne samleren. Fin beat og lure rimsmeder lager slentrende intensitet som dytter hele låta en i positiv retning. I det helt tatt er det mange fine øyeblikk på denne samleren. Derfor, er du lysten på en liten smak av undergrunnen er dette en helt fin skive å raske med seg.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.