Stereofish – Sterk låtsamling fra bergensrockere

Stereofish – Sterk låtsamling fra bergensrockere

Skal man sammenligne Stereofish med andre band er det overraskende ulike band som kan nevnes. Surferosa og U2 er to av dem, og førstesporet A New Day høres nesten ut som en U2-tittel bare i navnet.

Men tenker man på U2-inkarnasjonen á la Boy eller War er vi faktisk ikke langt fra sannheten. Dette uttrykket er naturligvis modernisert med en liten dose The Hives og punkrock energi, og kaster man inn Surferosa og The Sounds i tillegg bør man ha en viss aning om i hvilket landskap Stereofish ligger.

Neste spor ut, Fashion Moral, ligger godt plantet i dette landskapet, og er sammen med A New Day EP-ens beste innslag. Help (Is On It’s Way) er ikke langt bak den heller, med noe av det samme uttrykket som Lorraine hadde på sin debutplate.

Stereofish leverer musikk typisk for Bergen 2004, og skulle de dukke opp i en konsertsal i nærheten bør man kjenne sin besøkelsestid. Får de full klaff på Satisfied med nok gira folk foran scenen kan det ta helt av. Det skal bli meget spennende å sjekke ut hva Stereofish gjør fremover nå.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.