Ny plate fra The Lemonheads underveis

Ny plate fra The Lemonheads underveis

I 1992 ga The Lemonheads ut klassikeren It’s A Shame About Ray og siden da har bandet vært et av nittitallets store navn. Bandet var borte fra rampelyset i mange år, før de til slutt dukket opp i Sør-Amerika og Øyafestivalen i sommer.

God mottagelse
Bandet fikk et svært hyggelig gjensyn med sitt europeiske publikum på Øyafestivalen, noe Evan Dando bekrefter på sin hjemmeside. Han skriver: We had a great show and the audience was fantastic.

Fotograf: Nils F. Skumsvoll 42 konserter gjorde han også med D.K.T. / MC5 (han trakk seg en liten stund før de skulle til Oslo) og det er de som får æren av å ha inspirert ham til på nytt å gi ut eget materiale. Dette blir et Lemonheads-album og ikke en Evan Dando-utgivelse, skjønt det er noe uvisst hva som egentlig er forskjellen.

Det eneste som er sikkert er vi gleder oss til det nye albumet og ser frem til å se ham på disse kanter igjen.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.