Joey Jordison turnerer med Satyricon

Joey Jordison turnerer med Satyricon

Det får bare være at Frost neppe ville ha utøvd annen terror på amerikanerne enn å bombardere dem med mitraljøsetromming, for når trommisen til et av verdens desidert største metalband stepper inn, så går det nok greit uansett. Jordison har lenge vært kompis med Satyr og er etter sigende den eneste som har turt å plukke opp stikkene etter sin norske kollega når Satyricon har søkt etter vikar.

I en pressemelding i dag sier Satyr at det faktisk ikke trengtes overtaling i det hele tatt . «Det var mer et spørsmål om å få de praktiske detaljene på plass, ettersom Joey er medlem av et meget suksessfullt band. Hans entusiasme og ferdigheter er nettopp det Satyricon trenger».

Turneen vil foregå over tre uker og tar det norske bandet over store deler av det amerikanske kontinentet. Bandet headliner turneen, men vil også ha med seg to andre artister på plakaten som vil bli annonsert senere.

Joey Jordison og Slipknot kommer forøvrig til Oslo Spektrum sammen med Slayer den 15. oktober.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.