Men punken var ikke død!

Men punken var ikke død!

Konserten er en del av en pågående europaturne og har vært utsolgt i lang tid. Billetter går nå på svartebørs. Det legges imidlertid ut 25 billetter i døra, et siste håp for de aller ivrigste. Og dem er det mange av.

The Toy Dolls er en av de gruppene som har mange og usedvanlig trofaste fans over hele verden. Dette på tross av at gruppa og kun har en kommersiell suksess, singelen Nellie The Elephant fra 1984 (en punkversjon av den kjente barnesangen). Denne solgte til gjengjeld over en halv million i Storbritannia og har siden banet vei for flere radbrekkinger av klassiske låter.

Nytt album
Den kommende platen er titulert Our Last Album og slippes 1. november. Følgelig er turneen kalt ”Our Last Tour”, noe som nok ikke har lagt noen demper på billettsalget.

Det er imidlertid ingenting som tyder på at The Toy Dolls har tenkt å gi seg, snarere tvert imot. Gruppa virker mer vitale enn noen sinne, med ny bassist og trommeslager, nytt album, nye nettsider og en snart utsolgt europaturne. Den kommende plata vil snart bli anmeldt her i Panorama. Todle pip!

Jan Bjørgo

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.