Bli med backstage på Parkteateret

Bli med backstage på Parkteateret

Bak Scenen annonseres som en musikalsk cocktail, som på premierekvelden er brygget på en blanding av rock, akustisk, elektronika og tivoli-pop shaket sammen á la Bokbadets On The Rocks. Det hele er krydret med en dose historier, og planen er å samle nye band, musikere og gjester en gang hver måned fremover.

I kveld er det de fem garasjerockende jentene i The Laundrettes som åpner ballet, tett fulgt av Number Seven Deli-frontmann Johnny Hide, som på sin side snart er aktuell med sin første soloplate. Deretter inntar Ost & Kjeks – også kjent under navnet Oslo Athletico – scenen med sine elektroniske samplinger av ingredienser som nettopp ost og kjeks(!).

Tivolipop
Zoom-vinnerne fra i fjor, Nicolai, kommer også og kaster glans på åpningsfesten med sin eksentriske tivolipop, og til slutt avsluttes det hele med DJ Espen Tverre, som er kjent som platesnurrer fra en rekke av hovedstadens mange miksepulter.

Konferansier for kvelden er Johannes Myklebust (bildet), som fra før av er et kjent ZTV-ansikt, blant annet fra programmet Z med fokus på norsk musikk, men også fra gruppene Circle Of Chaos, Father & Son, og ikke minst som bartender med erfaring fra mange av hovedstadens vannhull.

Neste gang Bak Scenen går av stabelen på Parkteateret er fredag 12. november, mens dørene i kveld åpner for publikum klokken 21.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.