Same Time Tomorrow – Sommerpopen er ankommet

Same Time Tomorrow – Sommerpopen er ankommet

Da har det skjedd igjen. Vinteren har slått sommertiden i svime og lagt sine kalde, ubarmhjertige fingre på landet vårt. Har vi skikkelig uflaks slipper ikke denne banditten taket før vi skriver april måned neste år. Noe som vil si at vi kanskje har fem månder med is-helvete og neglesprett foran oss. Slik kan tvinge selv de mest optimistiske blant oss i kne.

Derfor er det viktigere enn noen gang å plukke sin musikk med omhu. En god plate på anlegget kan være det som redder dagen fra den sikre fortapelse, og opp til det standsmessige nivået av «bra» som den fortjener å ligge på.

Duoen Nathaniel Green har i så måte gjort jobben lettere gjennom albumet Same Time Tomorrow. Det er ikke bare en fortreffelig popplate som henter de beste vibrasjonene fra indiepopens beste band. Det er også en plate som passer like godt til vinter som til sommer. Rett og slett fordi melodiene er uforklarlig positive på en ukomplisert, men like fullt sammensatt måte.

Dette er lyden av to kompiser som sitter å jammer med trivelige instrumenter i selskap av godt humør og spilleglede. Mer enn det skal ikke til for å lage skjør popmusikk som subtilt lister seg inn i øregangene og lager god stemning. Melodiene er faktisk så fremragende at de plent nekter å rikke på seg. Selv etter å ha blitt utsatt for flere overspillingsforsøk fortsetter de å male sine skjønne harmonier på underbevissthetens tavle. De slår på en måte camp for vinteren, slik at du kan nynne på fine melodier og tenke varme i den ellers så kalde hverdagen.

Same Time Tomorrow består av ti nye spor, og seks spor som tidligere bare har vært utgitt på EP-en Down To You Then Supergirl. Det vil si at platen rommer seksten spor som alle sammen i sin jakt på den perfekte poplåt, svulmer over av gode vibrasjoner og store smil.

Er man bare et snev tiltrukket av prosjekter som Teenage Fanclub, Jens Lekman eller The Thrills, vil det være håpløst å ikke sjekke ut Same Time Tomorrow. Dette er så godt at tilfredsstillelse på det nærmeste kan garanteres!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.