Drapsmannen identifisert

Drapsmannen identifisert

Den identifiserte er 25-år gamle Nathan Gale fra Marysville. Mannen skal ha stormet scenen iført hettegenser, og avfyrt minst fire skudd mot Darrell på kloss hold. Deretter skal han ha skutt ytterligere ett bandmedlem, før han fyrte av flere skudd mot publikum. Etter kort tid ble gjerningsmannen selv skutt av politimannen James D. Niggemeyer.

Ukjent Motiv
Motivet for drapet er stadig ikke kjent, men det spekuleres i at det kan ha en sammenheng med den verbale slosskampen som har pågått mellom Darrell og Panteras tidligere vokalist Phil Anselmo i det siste. Andre spekulasjoner går i retning av at Nathan Gale var oppbrakt over Panteras splittelse. Uansett årsak er dette et stort tap for verdens metallscene.

De andre som foreløpig er identifisert som omkomne er Nathan Bray og Erin Halk. Begge disse var publikummere på den fatale konserten.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.